O nama

Fibel je osnovan 1994. godine u Zagrebu. Naša aktivnost se dijeli na grafička područja i označavanje proizvoda: Termotisak (zlatotisak), Flexotisak i knjigotisak, Knjigoveštvo i Termotransfer. Pored zaliha i distribucije robe, Fibel također prerađuje materijale i proizvodi alate.

Počeli smo sa folijama za zlatotisak. 2004. godine Fibel započinje proizvodnju Magnezijskih klišea i seli na adresu u Remetinečkoj ulici. 2005. godine postajemo zastupnici za BN International pa uvodimo program knjigovežnih materijala. Osim knjigovežnih platna u programu su i krep papiri, kartoni za hrbat, pokazne trake,kapitali i ljepila. 2008. godine Fibel počinje sa distribucijom UV boja za flexo i knjigotisak. Naš principal je 'Paragon Inks' . Ubrzo su se pridružile i fotopolimerne ploče, anilox valjci, UV lampe, te strojevi za flexo.

2010. godine uvodimo tehnologiju izrade mesing klišea graviranjem i tehnologiju prematanja folija iz velikih jumbo rola. 2013. godine smo investirali u stroj za prematanje termotransfer folija i na tom programu intenzivno radimo. S obzirom da se radi o tehnologiji komplementarnoj termotisku vjerujemo da će tržište prepoznati naše kompetencije u tom području. 2014. godine selimo na novu lokaciju u Remetinečkoj 137A.

Od samog početka rasli smo zahvaljujući povjerenju svojih kupaca, ali i kvalitetnoj podršci dobavljača i partnera. Fibel ima 10 zaposlenih i želimo biti poželjan poslovni partner našim kupcima i dobavljačima. Također želimo biti ugodno mjesto svim zaposlenima kao i gostima.

Obratite nam se s povjerenjem!